Bereikbaarheid en openingstijden

(22-08-2018)

Compaen administraties + belastingen is bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.  Vanzelfsprekend kunt u ons ook altijd een e-mail zenden. Dit hoeft niet tussen de genoemde tijden.

Over het algemeen is het kantoor bijna altijd bezet. Denkt u eraan dat het kan zijn dat we bij klanten op bezoek zijn, of naar een cursusdag of om andere redenen afwezig kunnen zijn. Als u van plan bent ons te bezoeken, raden wij u aan van te voren telefonisch te informeren of er iemand aanwezig is. Dit voorkomt dat u voor een gesloten deur staat.

Let op ! :  Ons kantoor te  Zevenaar is op vrijdagmiddag gesloten.

Op de vrijdagmiddagen zijn wij niet aanwezig of niet beschikbaar in verband met werkoverleg, actualiteiten bijhouden e.d. Wij adviseren u dringend telefonisch een afspraak te maken als u op vrijdagmiddag wilt langskomen! U voorkomt ermee dat u voor een dichte deur staat of dat u moet wachten omdat wij bijvoorbeeld in bespreking zijn.

Ons kantoor vindt u aan Mercurion 32A  6903 PZ in Zevenaar.

Ons telefoonnummer : 085 - 303 84 68

Soms is het druk met telefoon of zijn wij in bespreking. U krijgt dan een antwoordapparaat. Wij beloven echter dat, indien u uw naam en telefoonnummer inspreekt, wij u binnen 1 dag terugbellen.

Wij verzoeken u voor post uitsluitend gebruik te maken van onze postbus:

Kantoor Zevenaar: Postbus 2030, 6900 CA Zevenaar

Ga terug naar het nieuwsoverzicht